SUKKAMESTARIN BOKSI

Aloita matkasi sukkamestariksi!

Novita Sukkamestarin boksi on jatkoa supersuositulle Sukkaboksi by Niina Laitinen -boksille, joka oli Suomen ensimmäinen neulonta-aiheinen tilausmalli. Tilausmalli tarkoittaa sitä, että postitamme sinulle säännöllisesti yllätysboksin, joka sisältää aina bokseittain vaihtuvan sukkamallin sekä kaikki siihen tarvittavat langat. Pakkaamme tietysti boksiin myös yllätystuotteen, sillä mikään ei ole niin ihanaa kuin saada yllättyä iloisesti!

Kuratoitu sukkadesign-boksi
Joka toinen kuukausi
Myynnissä rajoitettu erä, rajoitetun ajan

JATKUVA TILAUS

29.90€ / Boksi

Jatkuva

2 BOKSIA

yht. 50.00 €

LOKA-JOULU

6 BOKSIA

yht. 170.00 €

Helmi - Joulukuu

Huom! Boksin tilaukseen tarvitset erillisen asiakastilin kuin Novitaknits-sivustolla! Luo siis UUSI käyttäjätili Novitaboksi -sivustolle täältä»

Huom! Toimitamme toistaiseksi Sukkabokseja vain Suomeen. Kuuden (6) boksin tilausmallia ei ole valitettavasti saatavilla tällä hetkellä. Mikäli olet tilannut jatkuvan tilauksen, voit perua tilauksesi koska tahansa.

Mitä kaikkea yksi boksi sisältää?

Tunnetun designerin eksklusiivinen sukkaohje
Kaikki langat sukkien tekoon
Yllätystuotteen, jotka on tarkoin valittu juuri neulojia ajatellen

Mitä muut sanovat:

Jos haluat jatkossa nähdä muiden Sukkamestariluomuksia, seuraa #sukkaboksi Instagramissa.

Sukkaboksi by Niina Laitinen 2022

Haluatko nähdä aiempien Niina Laitisen Sukkaboksien sisällön vuodelta 2022? Läydät ne täältä»

Mikä on Sukkaboksi?

Tulevalle vuodelle halusimme tuoda uutta. Luoda sukkien neulojille kokemuksen, joka ilahduttaa, innostaa ja haastaa kokeilemaan. Tuttuun Novitan tapaan, kokemuksen täytyisi ilman muuta olla laadukas, hieman ylellinen ja yllätyksellinen. Siitä syntyi Sukkamestari.

Meidän ajatuksemme on, että jos pitää villasukista, uusista neulontatekniikoista ja designer-sukkamalleista, ihastuu varmasti tähän!
Sukkaboksi on jokaisen yllätyksiä rakastavan neulojan unelmalahja.

 

Novita Sukkamestarin boksi on jatkoa supersuositulle Sukkaboksi by Niina Laitinen -boksille, joka oli Suomen ensimmäinen neulonta-aiheinen tilausmalli. Tilausmalli tarkoittaa sitä, että postitamme sinulle säännöllisesti yllätysboksin, joka sisältää aina bokseittain vaihtuvan sukkamallin sekä kaikki siihen tarvittavat langat. Pakkaamme tietysti boksiin myös yllätystuotteita, sillä mikään ei ole niin ihanaa kuin saada yllättyä iloisesti!


Uusi boksi ilmestyy aina joka toinen kuukausi, joten sinulla on aina kaksi kuukautta aikaa neuloa sukat. Jatkuvan tilauksen voit peruuttaa milloin tahansa, mutta lupaamme että tulet ihastumaan boksiin niin paljon että todennäköisesti haluat kerätä koko sarjan. Sukkamestarin boksit ilmestyvät helmikuusta 2023 alkaen ja sarjan viimeinen boksi lähetetään tilaajille joulukuussa. Luvassa on siis jälleen vuoden hauskin neulontaprojekti.

HERÄSIKÖ KYSYMYKSIÄ?

Onko sinulla kysyttävää liittyen tilausmalliin tai tuotteisiin? Katso vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin tai ota yhteyttä.