Yarn Stories by Sari N

Novita-lehden neuleohjeiden rinnalla julkaisemme kuukausittain yhdellä mallilla kasvavaa mallistoa nimeltä Yarn Stories by Sari N. Novitan neulesuunnittelija Sari Nordlund on suunnitellut jokaiselle kuukaudelle oman neule- tai virkkausmallin yhdistäen kauden ajankohtaisimpia teemoja ja trendikkäitä yksityiskohtia. Neulemallien tarkoituksena ei ole kuitenkaan olla hetken huumaa, vaan ne ovat vaatekaapin luottovaatekappaleita Sarin suunnittelijaideologian mukaisesti.  Kokoelman mallit ovat vaikeustasoltaan keskitasoa ja niissä käytetään Novitan eri lankoja.

 

 

 

Yarn Stories by Sari N. on neuleohjeiden kokoelma, jossa kauden ajankohtaisimmat neuletrendit yhdistyvät pitkäikäiseksi sekä ajattoman tyylikkääksi, käsintehdyksi neuletuotteeksi. Löydä uusi lempivaatteesi!

Syyskuun neule: Ines pitsineulepusero Novita Nordic Wool

Paksuhko pitsineule sopii täydellisesti alkusyksyyn, sillä se on samaan aikaan lämmittävä ja silti miellyttävän ohut käyttää. Sari Nordlundin suunnittelemassa Ines-neuleessa on hieman pussittavat hihat, jotka lisäävät asuun keveyden tuntua. Helmassa ja hihojen suissa on käytetty putkimaista luomisreunaa ja pääntien reunus on päätelty putkimaisella päättelyllä, jolloin reunoista saadaan viimeistellyt ja joustavat.

Tämä neulepaita on neulottu alhaalta ylös pitsineuleena Novita Nordic Wool -langasta, sävyssä 048 kallio.

 

Osta langat ja lataa ohje!

Olemme tehneet joka koolle oman tuotepakettinsa, jonka voit tilata verkkokaupastamme. Tarvittavat puikot löytyvät myös - ja tietysti ohje. Ohje on pdf-tiedosto. jonka voit ladata koneellesi vietyäsi ostoksesi päätökseen. Klikkaa kuvaa!

Yarn Stories by Sari N

Aiemmat mallit

Elokuu 2020

Heinäkuu 2020

Kesäkuu 2020