Welcome to Novita Studio Asset Library

Welcome to Studio - Novita's image library

User instructions

Request access

Go to Studio

 

Studio is Novita's image library for retailer customers. In Studio you'll find:

  • High-resolution images of all Novita products from the current and previous season.
  • High-resolution images of possible customer-specific images
  • All pattern images published in Novita magazine in the last three years.
  • Logos and other company-related material

 

Studio credentials

Studio requires login. If you or your company hade a user account in the previous version of Novitaknits, you'll receive an e-mail with your login credentials. If you do not have credentials, please request them here.

 

Tips for users

In Studio, you'll have access to a Shared folder, with several subfolders. Under the main folder you'll find the seasons, and under them folders for the product categories. 

 

Preview: Double-click any image to preview it. You can fit the image to the screen or view it in full size.

 

 

Select and download single image: Click on any image. If you want to download a single image, click the cogwheel and choose Download (Lataa).

 

 

Select and download multiple images: In the top bar in the browsing view, choose Select many. You can also select multiple images by using Shift and Ctrl keys.

 

 

 

Valittujen kuvien tarkastelu: Selausnäkymän ylälaidasta valitse Valinnat. Näet valitut kuvat esikatseluikkunassa. Oikeasta laidasta voit nyt ladata kaikki valitut kuvat haluamasi kokoisina.

 

 

Voit myös tallentaa kuvat Omaksi kokoelmaksi esim. myöhempää käyttöä varten. Tallentamasi kokoelmat löytyvät vasemmanpuoleisesta valikosta kohdasta Omat kokoelmat.

 

 

Kuvien jakaminen: Jos haluat jakaa kuvia esim. kolmannelle osapuolelle, käytä kokoelmia. Kerää haluamasi kuvat kokoelmaan ja nimeä kokoelma. Kun viet hiiren kokoelman nimen päälle, paina esiin ilmestyvää ratasikonia ja valitse Jaa. Valitse Julkinen ZIP-lataus ja Jaa sähköpostilla. Näin kuka tahansa vastaanottaja pystyy lataamaan kuvat koneelleen, ilman että heillä itsellään on Studion tunnuksia.

 

 

Haku Studion aineistoista

Studiossa on pikahaku ja laajennettu haku. Pikahakua kannattaa aina kokeilla, mutta laajennettu haku on tarkempi. Pääset laajennettuun hakuun klikkaamalla oikean ylälaidan hakuikkunaa ja sieltä Siirry laajennettuun hakuun.

Laajennetussa haussa käytetään yhtä tai useampaa hakukriteeriä. Muista valita, haluatko että mikä tahansa hakukriteereistä täyttyy tai että kaikki täyttyvät.

Kuviin kuuluu paljon ns. metadataa, joita on hyödyllistä käyttää hakukriteereinä, kun haluat hakea mahdollisimman tarkasti. Lisäksi käytössä on tageja, jotka myös auttavat. Tässä muutama hyödyllinen vinkki:

 

1) Haluat nähdä kaikki AW 2020-kauden Novita Venla-lankojen kuvat:

 

Huomaa, että ylhäällä on valittuna kaikki

Hakukriteerejä voit lisätä ja poistaa oikean laidan  painikkeilla.

 

 

2) Etsit kuvaa Isoveli-langasta ja tiedät, että värikoodi on 010:

 

 

3) Etsit talvista kuvaa Novita-lehden neulemalleista:

 

 

4) Etsit talvista kuvaa neuleista, joissa Novita Nordic Wool -lankaa:

 

Voit tallentaa tekemäsi haut, jolloin hankalampi haku onnistuu jatkossa helpommin. Haut tallentuvat Omiin kokoelmiin.